27.4 °C
  • PL
  • EN
  • DE
×

Wyszukaj w serwisie

Bezpłatne szkolenie dla branży gastronomicznej w ramach projektu "Mistrzowie Kuchni"

Fundacja Educare et Servire z Dębicy oraz firma EVACO Sp. z o.o. z Krakowa przygotowały cykl bezpłatnych szkoleń gastronomicznych w ramach projektu „Mistrzowie Kuchni” współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego.

Projekt jest skierowany do mikro i małych przedsiębiorstw prowadzących działalność związaną z zakwaterowaniem i usługami gastronomicznymi na terenie województwa podkarpackiego oraz ich pracowników wykonujących pracę w strukturach organizacyjnych tych firm na stanowisku kucharz/ka, szef/owa kuchni, personel kuchenny zajmujący się przygotowaniem potraw. Przedsiębiorstwo musi posiadać prawo do otrzymania pomocy de minimis, natomiast pracownik musi być zatrudniony na umowę o pracę, posiadać wykształcenie kierunkowe i minimum roczne doświadczenie zawodowe oraz nie posiadać certyfikatu czeladniczego w zawodzie kucharz.

Udział w projekcie jest bezpłatny.

Program szkoleń obejmujący 80 godzin szkoleniowych prowadzonych przez znakomitych trenerów zapewnia zapoznanie się z nowymi trendami sztuki kulinarnej oraz z nowoczesnym sprzętem gastronomicznym.

W ramach projektu zostaną zrealizowane trzy edycje szkoleń: wrzesień – grudzień 2013, listopad 2013 – marzec 2014, luty – czerwiec 2014. Rekrutacja trwa.

Szczegółowych informacji o projekcie udziela:

Magdalena Stusińska-Krywalska

tel. 501 059 753

e-mail:

www.mistrzowiekuchni.com.pl

JPGNULL

JPGNULL

×

Zapisz się do newslettera

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w celu przesyłania newslettera. Podanie moich danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji usługi. Jestem świadomy/ma iż mam możliwość ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania lub wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania. Administratorem danych jest Gmina Miejska Przemyśl z siedzibą Rynek 1, 37-700 Przemyśl