2 °C
  • PL
  • EN
  • DE
×

Wyszukaj w serwisie

KELNER - kurs w zakresie podnoszenia kwalifikacji.

Przekazujemy Państwu ofertę kursu skierowanego do kelnerów. Szkolenie przeprowadzone będzie przez Hotelarskie Centrum Szkoleniowe.
Celem szkolenia jest doskonalenie wiedzy i umiejętności wykonywania czynności w zakresie:

- organizacji i techniki obsługi konsumenta - gościa,
- kompleksowej obsługi imprez okolicznościowych, bankietów itp.,
- kształtowania zasad etyki i kultury zawodowej, prawidłowych postaw, nawyków,
- sposobu komunikowania się i reagowania na życzenia konsumentów.

  • Czas trwania kursu: 4 dni
  • Koszt szkolenia: 450 PLN/1 osoba
  • Termin szkolenia: do uzgodnienia
  • Ilość uczestników: 16 osób

Koszt szkolenia obejmuje:

  • materiały szkoleniowe (skrypt +CD),
  • honoraria trenera,
  • koszt dojazdów organizacyjnych,
  • koszt zatowarowania produktów dla ćwiczeń praktycznych,
  • świadectwo + dyplom PIH.

Koszty związane z cateringiem ponoszą uczestnicy.

Prowadzący warszaty: Jerzy Morawski - trener, mistrz sztuki kelnerskiej, barmańskiej, sommelierskiej. Hotel Mariott Warszawa.

Uczestnicy szkolenia otrzymują zaświadczenie ukończenia kursu zgodnie z wytycznymi MEN oraz dyplom Polskiej Izby Hotelarstwa nadające referencje wiarygodności zawodowej dla tego stanowiska.

Zgłoszenia prosimy kierować pod. nr. tel. 16 675 21 05.

W załączniku znajduje się program szkolenia.

DOTProgram szkolenia

×

Zapisz się do newslettera

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w celu przesyłania newslettera. Podanie moich danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji usługi. Jestem świadomy/ma iż mam możliwość ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania lub wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania. Administratorem danych jest Gmina Miejska Przemyśl z siedzibą Rynek 1, 37-700 Przemyśl