2.5 °C
  • PL
  • EN
  • DE
×

Wyszukaj w serwisie

"KELNER - nowa jakość usług w serwisie kulinarnym"

W dniach 22 - 23.02.2010 r. odbyło się powtórne szkolenie nt.: "KELNER - nowa jakość usług w serwisie kulinarnym". Prowadzącym szkolenie był Jerzy Morawski - trener, praktyk zawodowy, mistrz sztuki kelnerskiej, barmańskiej i sommelierskiej w Hotelu Mariott Warszawa.


×

Zapisz się do newslettera

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w celu przesyłania newslettera. Podanie moich danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji usługi. Jestem świadomy/ma iż mam możliwość ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania lub wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania. Administratorem danych jest Gmina Miejska Przemyśl z siedzibą Rynek 1, 37-700 Przemyśl